• Svart Linkedin Ikon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
Foredrag
Morten Teien Sekkeseter er en av Norges beste foredragsholdere og har vunnet priser og fått ovasjoner for sine foredrag. ”Fra å vite til å gjøre – hva motiverer oss til ikke å prestere?” er ett av Mortens signaturforedrag. Kontakt oss dersom du ønsker foredrag innenfor verdibasert ledelse, hjernens kraft på mennesket, kommunikasjon og samhandling, og selvtillit og relasjoner.
Coaching
Torill Landgraff Bratlie er en habil coach og mentor, og har hatt over 6000 individuelle samtaler med ledere og nøkkelpersoner på alle nivåer de siste 15 årene. Torill har gjennom sin karriere og sitt liv utviklet en metode som er inspirert av det beste av det hun har lært. Hennes arbeid bygger blant annet på voksen læringspsykologi, nevropsykologi, systemisk teori og Østens tenkning. Torill vil hjelpe deg til å finne de verktøyene du trenger for å kjenne deg trygg og autentisk i lederskapet ditt. 
Workshops, 2-4 dager
Godt lederskap kommer gjennom praktisering. Kontakt oss dersom du vil jobbe praktisk med å styrke ledelse, håndtere endringsprosesser og usikkerhet, øke motivasjon og se folk skinne, heve kvaliteten på kommunikasjon og samhandling, finne gode måter å håndtere og løse konflikter på, eller andre temaer som angår lederskap.
Prosesser, 6-12 måneder
Vi jobber med ledergrupper og medarbeidergrupper i den virkeligheten dere står i. Vi hjelper dere å finne meningsfulle måter og håndtere usikkerhet og endring på, praktisere lagspill og heve kvaliteten på kommunikasjon og samhandling. Vi hjelper ledere og medarbeidere å utvikle mot til å ta en oppriktig kikk på seg selv, hvordan dere relaterer dere til hverandre og til andre mennesker, og hvordan organisasjonen fungerer. Vi hjelper dere å bygge på kvaliteter som gir mening og fellesskap, og som stimulerer folks indre motivasjon så dere får det bedre og gjør det bedre. Kontakt oss dersom du ønsker å se positiv endring hos deg selv, dine ledere  og medarbeidere.