Skap en Karriere med Passion!

Bli med på trening med Torill Landgraff Bratlie

Torsdag 13.juni kl. 16-20 på Solli Plass sentralt i Oslo


Sett av 4 timer og lær deg hvordan du kan fremkalle mer av potensiale ditt og glede deg over jobben og karrieren din.


Kurset passer for deg som ønsker å få mer ut av den jobben du allerede har, for deg som lurer på om du skal skifte jobb, eller for deg som nettopp har startet i ny jobb.


Mange av oss sliter med motivasjon, dårlig selvtillit, vondt i magen, manglende kontakt med drømmene våre og liten tro på at det er mulig å få til forandring. Jeg har selv gjort det; tatt tak i et ønske om forandring og skapt en helt ny måte å leve karrieren min på - med passion! Jeg har hatt mer enn 6000 individuelle coachingsamtaler med kundene mine, og gjennomført flere hundre utviklingsprosesser der endring har stått i fokus.


Nå vil jeg inspirere deg og hjelpe deg til å gjøre endringer du ønsker deg for å få det bedre i karrieren din. Kurset er praktisk med øvelser og verktøy, så regn med en inspirerende kveld. Du vil møte en liten gruppe mennesker som vil det samme som deg. Og hvis dere har lyst, kan vi legge opp til at dere følger hverandre opp i ettertid. Jeg tilbyr også individuelle samtaler i etterkant av kurset, om du kjenner for oppfølging.


Vi skal gjøre øvelser og du skal få med deg verktøy som hjelper deg med å se:


  1. Hvordan du kan fremkalle ditt eget potensiale og overkomme det som hindrer deg i å bruke det.

  2. Hvordan det du sier til folk åpner og lukker muligheter.

  3. Hvilken passion du har og hvordan du kan våge å leve det ut i jobben.

  4. Hvordan du tiltrekker deg mennesker og situasjoner som kan hjelpe deg til å komme videre.

  5. Nye perspektiver på jobb, karriere og livet!


Målsettingen er at du gjør noen endringer og tar det neste lille eller store skrittet:) Jeg kan ikke love deg gull og grønne skoger, men om du gjør jobben på din side, vil endring skje. Jeg gleder meg til å møte deg og vise deg hvordan du kan ta de neste stegene og hvilke verktøy du kan bruke for å få det enda bedre i karrieren din.


Tidligere kunder sier:

‣ «Det er ekstremt nyttig»

‣ «Den treffsikkerheten du har finner jeg

ingen andre steder»

‣ «Nå ser jeg sammenhenger i i livet mitt

som jeg aldri har sett før»

‣ «Jeg har fått mer energi og kjenner at

jeg tør mer. Jeg er ikke så redd lenger»

‣ «Tenk - jeg fikk jobben!»

‣ «Jeg har funnet gode måter å

kommunisere på, også med mennesker

som jeg før ikke klarte å kommunisere

med»

‣ «Jeg har aldri sett meg selv så klart

som nå»

‣ «Tusen takk for hjelpen!»


Pris Kr. 1.500,-

Tid: Torsdag 13.juni kl. 16-20

Sted: House of Business Henrik Ibsens gate 90, Solli Plass, Oslo

Påmelding fortløpende til: post@ergocredo.no

Etter påmelding vil du høre fra meg personlig.

Du kan lese mer om meg på www.ergocredo.no

Velkommen!

Recent Posts

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

Ingen tagger enda.
  • Svart Linkedin Ikon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon